Nickerie.Net, maandag 08 oktober 2007


Miss Hindostani Nickerie Contest 2007 in aantocht

Photography & Report: Danny Jibodh

Gallery Design: Akhielesh Mahabier

 

Nickerie - Sociaal Cultureel Vereniging Chandni treft voorbereidingen voor het Miss Hindostani Nickerie Contest 2007. Volgens Laxminarain Doebay zal dit een debuut zijn, daar zo een contest nog nooit eerder in het westelijk gelegen district is georganiseerd. Na een selectieprocedure worden 13 contestanten sedert afgelopen september getraind in verschillende vaardigheden. De Nickeriaanse schoonheden, variërend in de leeftijdsklasse 16 – 22 jaar, zullen het op drie november a.s. tegen mekaar op nemen in het CCN schouwburg. Daar zullen zij strijden voor de titel Miss Hindostani Nickerie 2007. Afgelopen vrijdag kon de pers kennismaken met de dames op het terras van Hotel Pak Hap.


Verder hebben de dames gekleed in de kleuren van Digicel ook in het weekeind een carwash gedraaid voor het Commissariaat.
Doebay deelde mede dat de carwash een 3-delig karakter heeft. Het gaat hierbij om een ontgroening en tegelijkertijd de ondernemersgeest in deze dames aan te wakkeren. Ook is de carwash bedoeld geweest om de cohesie onder mekaar te bevorderen.

Gistermorgen hebben de contestanten een bezoek gebracht aan het Bigipan beheersgebied. Het ligt verder in de bedoeling dat de dames op weg naar 3 november ook een aantal grote bedrijven in zowel Nickerie als Paramaribo zullen bezoeken. SCV Chandni heeft voor dit evenement ervoor zorg gedragen dat de toegangsprijs redelijk is. Een toegangsbewijs kost vijftien SRD terwijl een VIP kaartje dertig Surinaamse Dollars kost. Van de organisatie zullen de winnaars
aantrekkelijke prijzen ontvangen, zegt Doebay.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net

08-10-2007