Nickerie, donderdag 13 januari 2005  


Nederlandse veteranen cricketclub verliest in Nickerie

NIEUW-NICKERIE De Nederlandse veteranen cricketclub Still Going Strong (SGS) heeft ook haar tweede wedstrijd tijdens de 2005 Suriname Tour verloren. Na de nederlaag een week geleden tegen Paramaribo ging SGS zondag ten onder tegen een sterk spelende veteranenselectie uit het district Nickerie. De 40-overs wedstrijd werd op een drassig speelveld te Nieuw-Nickerie gespeeld.

De plaatselijke selectie won de toss en stuurde de gasten uit Nederland eerst aan bat. Still Going Strong kwam niet verder dan 98 runs in 30 overs all out. De spelers Raimond van den Berg en Theo Straten scoorden elk 20 runs voor SGS. De selectie van Nickerie bleek sterker te zijn en had slechts 15 overs nodig om de winst te behalen. Jafferali Nanhaykhan van Nickerie pakte vijf wickets. De bowlers van de Nederlandse club hebben ook een goede prestatie geleverd door zes wickets te pakken in 15 overs. Shano Gokoel werd met zijn 47 runs de beste batsman van deze wedstrijd.

Voorzitter Niermalkoemar Badloe van de Cricketbond Nickerie (CBN) zegt dat afhangende van het weer, de lokale competitie zondag hervat wordt met het duel tussen Flamingo en Jinha Boys. Een opmerkelijk besluit van de bond is om de komende dagen alleen clubs die kans maken op het kampioenschap van de CBN in actie te laten komen. De bond wil namelijk op tijd zijn competitie afronden. De kampioen van Nickerie zal tegen de kampioen van Paramaribo uitkomen om het cricketkampioenschap van Suriname.

<

Bron:
,13-01-2005

 

 

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics