Nickerie, dinsdag 18 januari 2005  


Gezellig en The Friends spelen beslissingswedstrijd

NIEUW-NICKERIE ó Gezellig is zaterdag door 5-2 (1-1) winst op het team van de Penitentiaire Ambtenaren van Hazard (PAH) op een gedeelde derde plaats geŽindigd in de eersteklasse van de Nickerie Zaalvoetbalbond (NZVB). Zowel The Friends als Gezellig heeft de competitie afgesloten met 32 punten en zullen ze morgen een beslissingswedstrijd spelen om de derde plaats. De winnaar eindigt als derde en zal een trofee krijgen. Prewien Somai en SaiŽf Rahimbaks (elk tweemaal) en Sanjai Sanchit scoorden voor Gezellig. Humphrey Djojokarijo nam beide goals van PAH voor hun rekening.

Squeez won in de laatste ontmoeting met 7-2 (3-1) van Samarinda. IsmaŽl Soeropawiro en Edmund Dipowirono (elk drie goals) en Tokaram Sookha scoorden voor Squeez en Ibnoe Bari en Ronny Karijodirjo voor Samarinda.

Pro Team is met 46 punten eersteklasse zaalvoetbalkampioen van Nickerie geworden. Semi-kampioen werd Squeez met 37 punten. Deze twee clubs kregen een eigendomstrofee. Samarinda werd door de NZVB uitgeroepen tot de sportiefste club en kreeg ook een trofee, evenals Edmund Dipowirono van Squeez. Hij werd topscorer van de competitie met 51 goals. Dipowirono werd afgelopen jaar ook topscorer van de Nickerie Voetbalbond. Hij kwam toen uit voor de hoofdklasseclub Zwaluw.

Eindrangschikking: 1. Pro Team 46 punten, 2. Squeez 43, 3. The Friends en Gezellig elk 32, 5. Kismet 29, 6. De Bouwman 21, 7. Plotseling 19, 8. Penitentiaire Ambtenaren Hazard 9, 9. Samarinda 7 punten.

<

Bron:
,18-01-2005

 

 

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics