Nickerie, woensdag 02 februari 2005  


FLAMINGO VERNEDERT BINTAN MERA OP WAGENINGEN

door Richenel Small

Nickerie - Flamingo heeft zondagmiddag 30 januari in de kompetitie van de Wageningen Sport Bond (WSB) de ploeg van Bintan Mera op verschrikkelijke wijze vernederd. Bintan Mera werd in het John Rollings Stadion te Wageningen gedwongen om alle hoeken van het veld zien en aan het einde van de wedstrijd bleek dat de club een dozijn goal heeft moeten incasseren, 0- 12.

Drie spelers kwamen tot drie doelpunten of meer. Donald Sabajo (4x), Arnold Akrosie (3x) en Bryan Bendt (3x) maakten een hattrick, terwijl Steven Sandvliet tweemal tot scoren kwam.

Andere uitslagen van de WSB kompetitie:

Zaterdag 29 januari werden twee wedstrijden gespeeld. De Ster won in de eerste wedstrijd ruim met 6-1 van Arsenal. In de 2e wedstrijd ging Vitesse met 2-0 langs Tuna, die nu en moeilijke tijd meemaakt. Guarani, die de vorige week ook een gevoelige klap kreeg, won op zondag 30 januari met 4-2 van Dynamo. Op 23 januari verloor Guarani met 0-13 van Vitesse, hetgeen de grootste nederlaag was in deze kompetitie.

Met de wedstrijden van zondag is er een einde gekomen aan de eerste ronde van de kompetitie. Er moet nog een inhaalwedstrijd worden gespeeld tussen Bintan Mera en Tuna. Na een korte rustperiode vangt de tweede ronde aan op 12 februari met twee wedstrijden op het programma. De Ster speelt eerst tegen Tuna, waarna Vitesse en Dynamo elkaar zullen bekampen. De competitieleider van de WSB bericht dat de tweede en beslissende ronde in principe op zondag 3 april zal eindigen, maar dat er in de maand april dagen zijn vrijgehouden om eventuele inhaalwedstrijden te spelen. De kampioen en semi-kampioen moeten namelijk voor 30 april bij de Surinaamse Voetbal Bond bekend zijn, zodat er een aanvang gemaakt kan worden met het Interdistriktentoernooi 2005.

Wageningen Sport Bond - Voetbal

STANDENLIJST PER 31 JANUARI 2005

Ranking Club Gespeeld Punten
1 Flamingo 7 19
2 Vitesse 7 14
3 De Ster 7 11
4 Tuna 6 10
5 Arsenal 7 7
6 Dynamo 7 6
7 Bintang Mera 6 3
8 Guarani 7 3

 

Bron:
Suriname Times ,02-02-2005

 

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics