Nickerie, maandag 07 februari 2005  


Straatnaamborden vernieuwd

door Richenel Small

Nickerie - De Civieltechnische Afdeling Nickerie (CTAN) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling is bezig met het vervangen van straatnaamborden in Nickerie.

Soebhaas Jairam, hoofd van de CTAN, zegt aan TIMES dat het een project betreft van het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) en wel het directoraat Burgerzaken. Jairam vertelt dat in Paramaribo de borden door de Technische Dienst van Biza worden geplaatst, maar vanwege het feit dat dit ministerie geen technische dienst in Nickerie heeft, verleent RO in Nickerie deze medewerking. Het is de bedoeling dat alle straten van nieuwe naamborden worden voorzien. Het gaat volgens het hoofd CTAN niet alleen om Nieuw Nickerie, maar ook de andere ressorten van het district worden van de borden voorzien.

Het plaatsen van naamborden heeft te maken met de komende verkiezingen, waarbij het bezorgen van oproepkaarten wordt vergemakkelijkt, maar ook voor toeristen en andere personen die Nickerie bezoeken wordt het gemakkelijk om bepaalde straten te vinden, besluit Jairam.

 

 

 

Bron:
Suriname Times ,07-02-2005

 

 

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics