Nickerie, vrijdag 11 februari 2005  


VHP-parlementariers Nickerie ongeduldig

Geplaatst: 11/02/2005

Nickerie - Nieuw Front-parlementariėrs voor het district Nickerie beginnen ongeduldig te worden, omdat de kandidaten voor dit district nog niet bekend zijn. Het Nieuw Front (NF) is gisteren wederom bij elkaar geweest om te praten over de invulling van de kandidatenlijsten.

Zoals wij eerder berichten zouden er problemen zijn rond de positionering van kandidaten in bepaalde districten, omdat de VHP en Pertjajah Luhur hoge eisen stellen. Leakat Mahawatkhan, VHP-parlementariėr voor Nickerie, zegt dat het aan de leiding is gelegen om de kandidaten bekend te maken. Vanwege de geheimzinnigheid waarmee de leiding omgaat met de informatie, worden een heleboel geruchten in de wereld geholpen.

Hij heeft geen problemen als de leiding nieuwe gezichten op de lijst plaatst. Echter zullen ze ervaren en daadkrachtige personen moeten zijn. Hij wijst er wel op dat de doorstroming transparant moet zijn en er moet gekeken worden wie wel of niet heeft gedeugd. Mahawatkhan is het niet mee eens dat oude politici, indien zij een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van het land, aan een kant gezet moeten worden. De kandidatuur moet volgens hem geschieden op basis van ervaring.

Sheila Mijnals

Bron:

Dagblad Suriname

,11-02-2005

 

 

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics