Nickerie, zaterdag 26 februari 2005  


A1 maakt kandidaten Nickerie bekend

Geplaatst: 25/02/2005

Nickerie - DBS heeft donderdagmiddag bij monde van partijsecretaris Dayanand Dwarka van de PVF vernomen dat de A1-combinatie haar kandidaten in Nickerie rond heeft. ‘Wij hebben binnen de combinatie in een constructieve sfeer onderhandeld en hebben zonder problemen overeenstemming kunnen bereiken. Binnen de partijen is goed gekeken naar kwalificaties van de kandidaten en zonder iemand te benadelen of te bevoordelen is voor deze kandidaten gekozen. Het gaat om de eerste drie posities op de lijst van de A1-combinatie.

De verdeling is als volgt: PVF op nummer een met als lijstaanvoerder het huidige DNA-lid Soedeschand Jairam, als tweede Prem Lachman van Nieuw Suriname en als derde Carlo Soetosinojo van D 21. De overige twee plaatsen hebben wij in overleg nog open gelaten in verband met eventuele politiek verschuivingen. Wij hebben geprobeerd een stevige kandidaat in Nickerie neer te zetten en dat is voor ons de heer Jairam. Hij heeft in het verleden een grote aanhang gehad en ook nu heeft hij veel tevreden Nickerianen achter zich weten te scharen’, aldus Dwarka.

Shaam Karansingh

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,26-02-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics