Nickerie, vrijdag 04 maart 2005  


Meisjesinternaat in Nickerie ontving ondersteuning vanuit Nederland

door Richenel Small

Nickerie - De stichting Gunning Caribe, een Nederlandse hulporganisatie, heeft via de Lions Club Golden Grain Nickerie een partij levensbehoeften met een waarde van ongeveer SRD 600,-- geschonken aan het SHILOH meisjesinternaat aan de Gouverneurstraat te Nieuw Nickerie.  Daarnaast mocht de beheerder van het internaat, Claudia Crichlow-Timmerman, een geldsbedrag van SRD 1200,-- in ontvangst nemen van de president van de Lions Club Golden Grain, Radjindre Soekha.

Foto: Radjindre Soekha, president van de Lions Club Golden Grain overhandigt een voedselpakket en een geldsbedrag ad. SRD 1200,-- aan de beheerder van het Shiloh meisjesinternaat in Nickerie, Claudia Crichlow-Timmerman.

Bij deze gelegenheid waren ook de lions Glenn Tjon Tjauw Liem en Danny Jibodh aanwezig. Hoewel ondersteuning van exploitatiekosten niet valt binnen de doelstelling van de stichting, heeft het bestuur van Gunning Caribe gemeend om een bijdrage te leveren. Het is niet de eerste keer dat het meisjesinternaat een donatie ontvangt van de Nederlandse stichting. Op 28 juli en 13 oktober van het vorig jaar zijn voor een totaal bedrag van SRD 1600,-- voedselpakketten verstrekt. In het internaat staan 12 inheemse meisjes ingeschreven die vervolgopleidingen in Nickerie volgen. Volgens de beheerder van het internaat komt de geste op een goed moment en had zij niet zo snel gerekend op een positieve reactie op een verzoek dat zij aan de organisatie had gedaan.

 

Bron/Copyright:

Suriname Times

,01-03-05

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics