Nickerie, vrijdag 04 maart 2005  


Vrouw in Nickerie doodgestoken door ex-vriend

door Richenel Small

Nickerie - In Nickerie is een vrouwspersoon zaterdagavond neergestoken door haar ex-concubaan, een zekere P. Volgens hoofdinspecteur Elfried Metroos heeft de politie om kwart over elf ís avonds melding gehad van het feit dat een steekpartij had plaatsgevonden aan de Gouverneurstraat.

Dit is de woning aan de Gouverneurstraat te Nieuw Nickerie waarin een 35-jarige vrouw door haar ex-concubaan op zaterdagavond is doodgestoken
Dit is de woning aan de Gouverneurstraat te Nieuw Nickerie waarin een 35-jarige vrouw door haar ex-concubaan op zaterdagavond is doodgestoken

Bij aankomst trof de politie inderdaad de 35 jarige mevrouw R.H. (= Roxanne Harris) aan, die badend in haar bloed lag. In allerijl is zij vervoerd naar het Streekziekenhuis van Nickerie, alwaar zij kort na aankomst kwam te overlijden. Enkele uren na de steekpartij kon de dader worden aangehouden en hij heeft intussen een volmondige bekentenis afgelegd. Hij is intussen ook opgenomen in het ziekenhuis vanwege de verwondingen die hij aan het lichaam heeft opgelopen. Volgens Metroos heeft het latere slachtoffer vorig jaar reeds aangifte gedaan tegen de dader, omdat hij haar bedreigd had. Hij was aangehouden en in verzekering gesteld. Na een paar dagen is zij teruggekomen naar het politiebureau om de zaak in te trekken. Vrijdag jongstleden was zij wederom op het bureau om aan te geven dat zij zou verhuizen naar een nieuw adres en dat zij wederom bedreigd was geworden. Door de politie is sectie gelast op het stoffelijk overschot. Desgevraagd deelde Metroos TIMES mee dat zich nog een manspersoon in het huis waar het drama zich afspeelde is aangetroffen en dat zijn positie niet duidelijk is. Vermoedt wordt dat hij de nieuwe vriend van het slachtoffer was.

 

Bron/Copyright:

Suriname Times

,28-02-05

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics