Nickerie, dinsdag 15 maart 2005  


Heli zorgt voor opschudding door landing op Brassaplein

door Danny Jibodh

Nieuw Nickerie - Gistermiddag waren een heleboel Nickerianen in de ban van een blauw-wit gelakte helicopter, die een tijdje bleef rondvliegen boven Nieuw Nickerie. De heli werd uiteindelijk door de piloot aan de grond gezet, echter op een vrij ongebruikelijke plek. De piloot manoeuvreerde de heli precies tussen de bomen van het Brassaplein (voorheen Juliana Plantsoen) pal tegenover het commissariaat.

Achteraf bleek dat de heli, die behoort aan Hi-Jet,  van plan was te landen op het Willemsplein, echter vanwege sportactiviteiten bleek dit plein bezet te zijn. De landing bracht binnen korte tijd heel wat volk uit nieuwsgierigheid op de been die poolshoogte kwam nemen om te zien wat er aan de hand was. Vanmorgen waren enkele mannen druk in het weer om de heli te servicen en te voorzien van de nodige vliegvloeistof.

Het Willemsplein wordt regelmatig gebruikt als landingsplaats door de helikopters van Hi-Jet, die regelmatig worden ingezet voor spoedeisend medische hulp.

 

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net

,15-03-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics