Nickerie, vrijdag 08 april 2005  


Ganpat benoemd tot coördinator LVV Regio-West

door Beta Debidien

Nieuw-Nickerie - Minister Geetapersad Gangaram Panday van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft onlangs tijdens zijn werkbezoek aan het district Nickerie, Jagnanan Ganpat benoemd tot coördinator van het ministerie, afdeling Regio-West. Volgens de minister werkt de benoeming terug tot 1 januari 2005.

Sedert 8 augustus 2000 nam Ganpat op deze afdeling waar als eerste vervanger van de toenmalige coördinator, Soedeschand Jairam.
Ganpat zegt de benoeming met genoegen te hebben aanvaard. Hij zegt zich samen met zijn staf en personeel te zullen inzetten om het werk naar behoren te doen.
De landbouwminister kondigde ook aan dat Jaswant Sahtoe, die directeur is geweest op het ministerie, onlangs de pensioengerechtigde leeftijd van zestig jaar heeft bereikt. Volgens de bewindsman zal hij echter zijn krachten blijven geven aan het ministerie. In dat kader is hij ingaande 1 april 2005 benoemd tot beleidsadviseur op het ministerie van LVV.

 

Bron/Copyright:

,08/04/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics