Nickerie, maandag 11 april 2005  


Indiening kandidatenlijsten vlot verlopen in Nickerie

door Beta Debidien

Nieuw-Nickerie - Zeven partijen en partijcombinaties hebben zaterdag hun kandidatenlijsten ingediend in kiesdistrict 3, Nickerie. Aan de verkiezingen in dit kiesdistrict doen mee VVV, NF, DOE-UPS, NDP, Nieuw Suriname, PPP en A1. De indiening van de kandidatenlijsten verliep vlot en ordelijk.

Districtscommissaris Hein Ramnewash die tevens voorzitter is van het hoofdstembureau in Nickerie, riep alle partijen op ‘sportief' te blijven bij het voeren van campagnes. Omstreeks half tien ‘s morgens werden de twee gemachtigden van de VVV samen met twintig partijgenoten als eerste ontvangen op het districtscommissariaat. A1 had om half drie ‘s middags als laatste de gelegenheid om haar stukken in te dienen.

Volgens Ramnewash moet bij de campagnevoering de presentatie van het partijprogramma aan de achterban de boventoon voeren. Het smadelijk bejegenen van mensen moet tot het verleden gaan behoren. Na de afsluiting van de indiening startte het hoofdstembureau direct met de controle van de stukken. Met de kandidaatstelling zijn er geen problemen, volgens Ramnewash, maar enkele kleine fouten, zoals verkeerd gespelde naam en adres moeten worden gecorrigeerd. Hiertoe hebben de partijen en combinaties drie dagen de gelegenheid. Het hoofdstembureau zal de gemachtigden van de verschillende partijen schriftelijk hiervan in kennis stellen. Vandaag gaan de brieven de deur uit.

Bron/Copyright:

,11/04/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics