Nickerie, dinsdag 12 april 2005  


PSV verliest ook tweede wedstrijd in kampioenspoule

door Richenel Small

Nickerie - De Politie Sportvereniging (PSV) heeft op zondag 10 april in het Nickerie Stadion een bittere pil moeten slikken door voor de tweede opeenvolgende keer tegen een verlies aan te kijken in de kampioenspoule van de Nickerie Voetbal Bond. Zeedijk won met 3-2.

Tegenstander Zeedijk scoorde reeds in de 2e minuut van de wedstrijd via Raymond Ronosetiko. Widjai Tjikoerie maakte in de 8e minuut gelijk en Roetshkoemar Chaturie bezorgde PSV zelfs een voorsprong door in de 38e minuut te scoren, 2-1. Na rust en wel in de 56e minuut was het Erik Amatngasoeri die ploegen op gelijke hoogte bracht, 2-2. PSV opende toen een offensief om nog winst te kunnen halen uit de wedstrijd, maar de defensie van Zeedijk hield goed stand. Toen een ieder dacht dat de wedstrijd gelijk zou eindigen, sloeg het noodlot bij PSV toe. Een makkelijk ogende vrije trap van Zeedijk’s Alwin Kiman glipte in de 89e minuut door de handen van doelman Hugo Ngawikromo, waardoor Zeedijk met de drie punten huiswaarts mocht. De club heeft nu 4 punten uit twee gespeelde duels. Door dit verlies heeft PSV het erg moeilijk, aangezien de ploeg uit twee wedstrijden nog geen punt heeft.

In dezelfde poule speelden Santos en De Ster in een zeer sportieve ontmoeting gelijk. Clint Ost zorgde voor een 2-0 voorsprong door in de 8e en 25e minuut te scoren voor Santos. In de 28e minuut reduceerde Bisoenpersad Kalipersad de achterstand naar 1-2 en in de 51e minuut trok Steven Greendigde de stand gelijk, 2-2. Er werd hierna niet meer gescoord. Arbiter Banarsie hoefde in deze ontmoeting geen enkele kaart te laten zien.

De 2e klasse wedstrijd Jai Kisan – SDO werd door eerstgenoemde ploeg gewonnen met 3-1, na een 3-0 ruststand. De doelpunten van Jai Kisan zijn gemaakt door Steven Tjokropawiro (2x) en Rashied Hohmarow, terwijl Eddy Manredjo het enige doelpunt voor SDO maakte.

Bron/Copyright:

Suriname Times

,12-04-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics