Nickerie, vrijdag 15 april 2005  


‘Pertjajah Luhur blijft stabiel in Nickerie'

door Beta Debidien

15/04/2005
Nieuw-Nickerie - "Er is niets aan de hand met de Pertjajah Luhur (PL) in het district Nickerie. De PL is en blijft een zeer sterke politieke partij in het westen van het land. Het zijn allemaal verzonnen verhalen als mensen beweren dat kernen van de PL door ontevredenheid zijn overgestapt naar andere kleine partijen."

Zo reageerden enkele kernbesturen van de partij gisteren tijdens een vergadering in het partijcentrum te Nieuw Nickerie. De PL-achterban heeft het hoofdbestuur ervan verzekerd dat partijleden zich inzetten om het beoogde doel binnen het Nieuw Front te realiseren in het district.

Roy Katisah, campagneleider tevens woordvoeder van de partij in Nickerie, denkt dat het de kleine politieke tegenstanders van de PL zijn die op één of ander manier onrust proberen te zaaien binnen de partij. Met betrekking tot Wageningen zegt de campagneleider dat er niet als zodanig ontevredenheid bestaat. "Je gaat natuurlijk wel hebben dat er enkele mensen teleurgesteld zijn, maar het is weer niet zo dat mensen de partij verlaten", zegt Katisah. Het zijn de politieke gelukzoekers die vanwege ontevredenheid een andere pad opgaan, maar je heb weer anderen die de partij binnen stappen." Vaststaat dat de PL in Nickerie zeer sterk staat tegenover de kleine javaanse partijen, aldus Katisah.

Foto:
De kernen van de PL kwamen gisteren in vergadering bijeen.

Bron/Copyright:

,15-04-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics