Nickerie, zaterdag 16 april 2005  


VHP kiest voor voorkeursstemmen

Geplaatst: 16/04/2005

Paramaribo - De VHP zal bij de komende verkiezingen zijn zetels vergaren door middel van voorkeursstemmen. Deze informatie heeft DBS van een vertrouwde bron mogen vernemen. Momenteel is het bestuur van de partij bezig een officiŽle strategie te bepalen, aan de hand waarvan er in bepaalde districten te werk gegaan zal worden. Het staat wel vast dat niet in alle districten, uitgegaan zal worden van de voorkeursstemmen.

Om welke districten het exact gaat, zal de partij binnenkort bekendmaken. In Paramaribo is afgesproken om massaal te stemmen op Ramdien Sardjoe, een van de sub-grondleiders. Zo zal er in het district Wanica gestemd worden op Radjkoemar Randjietsingh, die als nummer zeven voorkomt op de kandidatenlijst. In Saramacca zal er gestemd worden op Mahender Jogi die als nummer drie voorkomt op de lijst. Wat het district Nickerie betreft, zal er gestemd worden op Nirmal Badloe, die op nummer vijf van de lijst staat. Tevens is naar voren gebracht dat de resterende partijen binnen het Nieuw Front ook deze strategie van voorkeursstemmen gaan toepassen.

Asha Bhagwat

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,16-04-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics