Nickerie, donderdag 21 april 2005  


Zwaluw koploper NVB finaleronde

19/04/2005
Nieuw-Nickerie - Zwaluw gaat na drie wedstrijden in de finaleronde van de eersteklasse- competitie van de Nickerie Voetbalbond aan kop. Na de winst op Zeedijk heeft Zwaluw zes punten. Zeedijk nam tegen Zwaluw al na vier minuten een 1-0 voorsprong door een goal van Raymond Ronosetiko

Na enkele minuten kwam Ronosetiko weer dichtbij een doelpunt, maar deze keer vond hij Zwaluw-doelman Brain Rollings op zijn weg. In de elfde minuut kwam Zwaluw langszij uit een strafschop van Kenneth Young. De penalty werd toegewezen nadat aanvaller Ahswien Jagmohansing ten val gebracht werd in het strafschopgebied. Enkele minuten voor de rust werd Zwaluw's tweede goal geboren. De slecht afgedekte Henk Godliep kopte uit een hoekschop het winnende doelpunt in; 2-1.
In de tweede helft kreeg Zeedijk twee tegenslagen te verwerken. Doelman Dennis Martoredjo werd per ongeluk getrapt tegen het voorhoofd en moest afgevoerd worden naar de spoedeisende hulp van het dr Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie. Hij mocht na behandeling naar huis. Ook de ingevallen Maurits Soredjo liep een lelijke blessure op en moest het speelveld vroegtijdig verlaten.
Amzad Amatngalim, coach van Zeedijk, onderkent dat zijn jongens een slechte wedstrijd hebben gespeeld. Echter heeft het optreden van arbiter Anand Changur veel te wensen overgelaten vindt hij. Amatngalim kan zich niet voorstellen dat dezelfde arbiter drie wedstrijden achter elkaar van Zeedijk heeft gefloten in de finaleronde en vraagt zich af of er geen andere arbiters zijn. De kans van Zeedijk om deel te nemen aan het inter-districtentoernooi van de Surinaamse Voetbalbond is nu heel klein geworden.
In een andere finalewedstrijd won de Politie Sportvereniging (PSV) met 4-2 (3-2) van De Ster. Djoemadie Karso scoorde in de zesde en dertiende minuut, waarna Orfeo Kemble in de zeventiende minuut de stand op 3-0 bracht. De Ster's Amresh Lakhai maakte er 1-3 van in de 25ste minuut, terwijl Stevan Greenidge de ruststand op 2-3 bepaalde. In de 77ste minuut stelde Anthony Benschop middels zijn doelpunt de overwinning veilig voor PSV.
In de tweedeklasse kwamen Bangun Santoso en Paighaam niet verder dan een 1-1 eindstand. Arto Djosetro (Bangun Santoso) en Dayanand Biharie (Paighaam) scoorden in de eerste helft.
Schema vandaag: Garuda - Bintang Anjar en Robinhood - Santos.

Bron/Copyright:

,21-04-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics