Nickerie, zaterdag 23 april 2005  


Rode Kruis presenteerde "Together We Can" project in Nickerie

Geplaatst: 22/04/2005

Nickerie - Na een succesvolle presentatie in theater Thalia zijn de Jeugd Rode Kruizers van Paramaribo richting Nickerie getrokken om hun TWC -project in dit district bekendheid te geven.Samen met de Jeugd Rode Kruizers van Nickerie hebben zij dit onlangs gehouden in het Volks Theater. In de vorm van zang,dans en toneel werd duidelijk weergeven hoe de AIDS/HIV taboe sfeer weggewerkt kan worden.

Foto: Voorzitter/Nationa Trainer R.Wielzen(l) samen met zijn ondervoorzitter in Nickerie

Het project genaamd ‘Together We Can’ is gesproten nadat twee National Trainers met goed gevolg hun opleiding in Trinidad hadden genoten weer naar Suriname keerden om het werk voor te zetten om de andere leden verder te trainen.De publieke belangstelling was slecht te noemen.Het project is voor een deel gesponsord door de Amerikaanse ambassade. De twee National trainers van ons land zijn Claudette Mac Intosh en Ranish Wielzen. Laatstgenoemde is ook voorzitter van het Jeugd Rode Kruis. De presentatie in Nickerie werd ook bijgewoond door Penny Carter, die belast is met de dagelijkse leiding van het Rode Kruis gebeuren in Nickerie.

 

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,23-04-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics