Nickerie, woensdag 27 april 2005  


Moord- en een nieuw suďcidegeval in Nickerie

Nickerie - In de vroege dinsdag ochtend is het ontzielde lichaam van de 23-jarige Prewien Raghoenath aangetroffen op een zijweg van de Industrieweg in Nickerie. Hij zou om het leven zijn gebracht in de nacht van maandag op dinsdag. Dezelfde ochtend is er ook een lijk gevonden in de Nickerierivier nabij de Henarbrug van een dame die al dagen werd vermist .

Het ontzielde lichaam van de 23-jarige Prewien Raghoenath welke is aangetroffen in een zijweg aan de Industrieweg.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is gisterochtend omstreeks kwart voor zeven ontdekt op een kleidam langs de Industrieweg.

Achmad Pawiroredjo, die op zoek was naar vogelzaad, zag een bromfiets op de kleidam liggen. Op de locatie aangekomen, werd hij geconfronteerd met het lijk, waarna hij de politie inschakelde. Volgens Elfriet Metroos, Gewestelijke Politie Commandant (GPK), was het gezicht van Prewien helemaal dichtgeplakt met plakband. Het slachtoffer was aan handen en voeten gebonden met nylon touw. De politie heeft ter plekke ook kunnen constateren dat de keel en beide polsen van het slachtoffer waren doorgesneden. Bij de politie bestaat het vermoeden dat het misdrijf op een andere locatie is gepleegd, waarna het slachtoffer samen met zijn bromfiets werd gedumpt op die kleidam. Het motief van de moord is nog duister. De politie heeft intussen wel enkele verdachten in beeld kunnen brengen. Familieleden van het slachtoffer kunnen niet begrijpen waarom Prewien om het leven is gebracht. Volgens een broer woonde het slachtoffer bij zijn ouders aan de Beatrixweg in de Clarapolder. Hij verliet om ongeveer negen uur ‘s avonds het huis met de mededeling dat hij bij zijn zus, die niet ver woonde, zou gaan eten. Hij werd later door een vriend opgebeld, waarna hij zonder te melden de woning van zijn zus verliet. Toen hij niet thuiskwam, deed zijn moeder aangifte bij de politie. Later op de dag werd de familie geconfronteerd met het bericht.

Verder heeft de politie ook het lijk van een jongedame opgevist uit de Nickerierivier nabij de Henarbrug. Vermoedelijk is zij zo'n drie dagen terug gesprongen vanuit de Henarbrug. Het lijk van deze jongedame van hindoestaanse komaf verkeerde reeds in verre staat van ontbinding.

De politie heeft beide zaken in verdere onderzoek. Nadere bijzonderheden volgen.

 

Bron/Copyright:

N.Net Flash Report Team/dWT

,27-04-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics