Nickerie, donderdag 28 april 2005  


Delta Quest houdt peiling in Nickerie

Geplaatst: 28/04/2005

Nickerie - In het weekend van 28 en 29 april 2005 zal Delta Quest in Nickerie een peiling houden in verband met de komende verkiezingen. Delta Quest heeft in het Caribisch gebied vaker zulke metingen gedaan. Op dit ogenblik zijn ze bezig in Guyana research te doen in verband met de laatste overstromingen. Indien mogelijk zullen ze de twee andere westelijk gelegen districten Coronie en Saramacca ook onder de loep nemen.

Voornemens is in Nickerie, gezien de tijdnood en het financieel aspect, uit alle 5 ressorten slechts 50 personen per ressort te enquêteren en zaterdag op de markt 100 personen, in totaal 350 personen. Men zal zich meer richten op de lijsttrekkers dan op partij en partijcombinaties. Ook zal gevraagd worden een puntenwaardering te geven aan de huidige assembleeleden. Er zal gebruik gemaakt worden van VWO-studenten, 5 per ressort, waarbij 1 enquêteur aan slechts 10 personen vragen mag stellen. Daar het systeem in het Engels functioneert, wordt nu de hand gelegd op de vertaling in het Nederlands.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,28-04-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics