Nickerie, maandag 02 mei 2005  


Nieuw Nickerie voorzien van vuilnistonnen

door Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - Het rijstdistrict Nickerie is voorzien van vuilnistonnen. De NV. Consolidated Industries Corporation (CIC) heeft samen met Lions club Golden Grain deze geste gedaan. Met deze schenking is het tekort aan vuilnistonnen in het centrum van Nieuw-Nickerie voor een deel opgelost.

Drs Antoine Brahim, managing director van de CIC heeft vrijdag afvalbakken overhandigd aan districtscommissaris (dc) Hein Ramnewash. De afspraak was al bij een eerder bezoek gemaakt met CIC dat deze zou helpen het milieu schoon te houden in Nickerie. NV. CIC, fabrikant van reinigingsmiddelen, streeft naar een schoon en gezond milieu voor het heel land. Vrijdag is ook de derde Ozon-NiCoPa Rally van start gegaan. In eerste instantie zijn de vuilnistonnen in de omgeving van het commissariaat en de markt geplaatst. Lion club president Soekha heeft een dringend beroep gedaan op de Nickeriaanse gemeenschap om hun district schoon te houden, vooral het centrum waar tegenwoordig veel toeristen zijn. Hij heeft haar gevraagd zich buiten het centrum ook te houden aan de milieuregels zodat de omgeving altijd schoon blijft. Dc Ramnewash stelt het bijzonder op prijs dat er mensen en bedrijven zijn die op deze manier hun bijdrage leveren om het milieu schoon te houden. In verband met de enorme drukte die wordt verwacht bij de komende politieke vergaderingen, heeft de burgervader een beroep gedaan op de politici om erop toe te zien dat na de vergaderingen alles weer schoon wordt gemaakt in het centrum van Nieuw Nickerie.

Bron/Copyright:

,02/05/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics