Nickerie, woensdag 04 mei 2005  


Nieuw Suriname hield bijeenkomst in Wageningen

Wageningen - "Wij hebben, in tegenstelling tot de vele loze beloften van het Nieuw Front, de NDP en de VVV, het beste voor met u en vragen u de eerste keer om een kans". Aldus woorden van woorden van lijsttrekker Prem Lachman van Nieuw Suriname (NS) voor het district Nickerie op een vrij druk bezochte wijkvergadering te Wageningen op vrijdagavond 29 april.

De heer Lachman volgde zijn betoog door aan te halen dat het hoogst onverantwoordelijk is dat de bewoners van Wageningen niet eens beschikken over een adequate permanente arts. "Het ziekenhuis is compleet verlaten en de apotheek beschikt nauwelijks over de medicijnen. De gezondheidszorg heeft hier zijn nulpunt bereikt. Met uw mandaat brengen wij hier terstond verandering in. U weet dat velen uit Nieuw Suriname, meest medici, zich reeds vanaf 1994 ingezet hebben om dit ziekenhuis te voorzien van medicijnen, artsen en fysiotherapie. Helaas werd dit politiek getorpedeerd van bovenaf".

Partijvoorzitter Rajan Nannan Panday gaf ook aan, zoals is vervat in het partijprogramma ‘De weg naar welvaart voor een ieder’ dat senioren burgers recht hebben op gratis vervoer vanwege de overheid, belastingvrije pensioen en een waardige AOV. Ook hij gaf zijn mening over de plaatselijke gezondheidszorg waarmee de aanwezigen volledig mee hebben ingestemd.

Tevens werd het woord gevoerd door de ondervoorzitter Guno Fris en de partijsecretaris Anand Soechitram. Nareen Gajadin, B Sc, landbouwdeskundige, gaf de oplossingsmodellen namens Nieuw Suriname voor de problematiek inzake de SML en de rijstbouw. Hoofdbestuurslid John Nasibdar stelde onverbloemd de vele misstanden, waaronder de mogelijke corruptieve praktijken bij het ministerie van LVV, aan de orde en riep de aanwezigen op om ditmaal bij de verkiezingen een verantwoorde keus te doen. Staande de vergadering zijn de overige DNA-kandidaten: 2. Nareen Gajadin, 3. Monique Waidoe, 4. Gieta Tahdil en 5. Chaitram Rambharose aan het publiek voorgesteld onder luid applaus.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,04-05-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics