Nickerie, vrijdag 06 mei 2005  


Nieuw stalweide bestuur in Nickerie

Nickerie - Zaterdag hebben leden van de Veehouders in de Corantijn- en Van Drimmelenpolder een ledenvergadering gehouden.Tijdens deze bijeenkomst is er ook een verkiezing georganiseerd om het nieuw bestuur te bepalen. Gezien het feit dat er maar een lijst was ingediend, was het stukken makkelijker voor de verkiezingscommissie onder leiding van de heer B. Tewarie, om de nieuwe bestuursleden aan te wijzen. Het nieuw bestuur wordt voorgezeten door de heer A. Jaglal.

Zondag zal bepaald worden wie de functie van penningmeester en secretaris zullen vervullen. In een interview met de nieuwe voorzitter zei hij dat het illegale bestuur onder leiding van Bramdew Rampadarath niet wordt erkend en ook zeer negatief bekend staat. Hij verwees naar de wijze hoe Rampadarath en consorten via de achterdeur zijn binnengebracht door een politieke list van ex-DC Hardeo Ramadhin.

Jaglal zei ook over keiharde informatie te beschikken dat Rampadarath zeker dertien stieren van de eerste stalweide ten eigen bate heeft verkocht. Ook zei hij te beschikken over informatie dat vanuit het zogenoemde blok drie, de illegale Rampadarath ook bijkans twintig stuks vee heeft verkocht en nog vrij rondloopt. Zij zullen alles in het werk stellen om deze 'veedieven' onder leiding van Rampadarath achter de ijzeren tralies te krijgen. Jaglal heeft intussen ook een schrijven ontvangen van de minister van LVV, waarin staat aangeven dat zij kunnen starten met werkzaamheden met betrekking tot het rehabilitatie- en herstructureringsplan van het weiland, bekend als blok 3.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,04/05/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics