Nickerie, vrijdag 06 mei 2005  


Nickeriaanse koppel Changoer en Adhin winnaar Ozon Nicopa Rally Toeristen-Klasse

door Danny Jibodh

Nickerie - De uit Nickerie afkomstige rally drivers Ravin Changoer en Soenildath Adhin zijn tijdens de afgelopen Ozon Nicopa Rally winnaar geworden in de toeristen klasse. De Nickeriaanse Rally koppel die voor het eerst mee heeft gedaan aan een rally kregen 1915 strafpunten.

De trotse winnaars van de Ozon Nicopa Rally Toeristen-Klasse Ravin Changoer (links) en Soenildath Adhin (rechts).

In totaal hebben 60 equipes meegedaan aan deze twee jaarlijks terugkerende auto rally. Dit jaar hebben de rally rijders bijkans 500 kilometers gereden om het eindpunt Marina Doerga te bereiken in Boxel.

Oliver Smith en Gwen Emanuels zijn uitgeroepen tot winnaars van de categorie hoofd klasse met 428 strafpunten. In de A-klasse lukte het Pierre van Sichem en Howard Vasilda om met 955 strafpunten op de eerste plaats te eindigen.

In de B-klasse eindigden Garry Mannes en Xaviera Jesserun als nummer één met een totaal van 1234 strafpunten. De overige Nickeriaanse equipes waren: Katisa Sarding/Jong Loy Jeanvier en Lorenzo Ramcharan/Farley Jong Loy.

De rally rijders uit Nickerie hebben allen een leuke ervaring achter de rug en het is niet uit gesloten dat Nickerie ook goed vertegenwoordigd zal worden tijden de zware vierdaagse Staatsolie Savanna rally,  welke in november dit jaar gereden zal worden.

Met de deelname van deze Nickerianen aan de Ozon Nicopa rally heeft Nickerie de auto rally barrière doorbroken. Deze rally is mogelijk gemaakt door een hechte samenwerking tussen de hoofdsponsor CIC, de SARK en Lions Club Golden Grain Nickerie.

Volledige uitslag Ozon Nicopa Rally 2005

 

Bron/Copyright:

Danny Jibodh, Nickerie.Net

,06-05-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics