Nickerie, woensdag 11 mei 2005  


Minister LVV bezoekt bacovenbedrijf Nickerie

Geplaatst: 11/05/2005

Nickerie - Minister Geetapersad Gangaram Panday van Landbouw, Veeteelt en Visserij bezoekt op vrijdag 13 mei het Bacovenbedrijf in Nickerie. Een groep werknemers van dit bedrijf heeft contact opgenomen met de minister en om een onderhoud gevraagd voor donderdagavond in het kantoor van het ministerie van LVV, Regio - West.

Men wil door de bewindsman persoonlijk geÔnformeerd worden over de schulden van het bedrijf, de gepleegde investeringen, de loonstructuur, de uitbetaling van lonen over gewerkte dagen begin 2001, de licentieproblematiek en de privatisering van het bedrijf.

De werknemers hebben te kennen gegeven dat de continuÔteit van het bedrijf in verband met behoud van de werkgelegenheid voor hen erg belangrijk is. In eerste instantie had de minister toegezegd een groep werknemers te zullen ontvangen, doch de bewindsman heeft naderhand besloten zich persoonlijk ter plaatse te oriŽnteren. Het ligt in de bedoeling na de rondleiding met een delegatie van de werknemers een onderhoud te hebben.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,11-05-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics