Nickerie.Net, woensdag 25 mei 2005  


Verbroederde stemmingsgedrag in Nickerie

100 jarige vrouw brengt ook haar stem uit

Nickerie - Met het schreeuwen van de verschillende politieke leuzen zoals, "Go for ten", "time for change", "sex no fout" en de meest bekende "neks no fout" probeerden de verschillende partijen de aandacht te trekken van de kiezers bij de 39 stembureau's in het district Nickerie.

Terwijl ze deel uit maken van verschillende politieke lichamen, liepen en spraken de mensen in Nickerie mekaar heel broederlijk aan. Nickerie is kiesdistrict nummer 3. Er is in dit district gestemd in vijf ressorten te weten: Wageningen,Groot Henar, Oostelijke Polders, Westelijke polders en Nieuw Nickerie. Haast elke partij/combinatie was goed vertegenwoordigd op de verschillende stemlocaties.

Opmerkelijk was het feit dat politici van Nickerie op deze dag geen poging meer waagden om een prognose te doen hoeveel zetels hun partijen kunnen halen, terwijl bij de propaganda's vaak ook cijfermateriaal erbij werd gehaald. Over het algemeen mag geconstateerd worden dat Nickerie een zeer ordelijke stembusgang heeft gehad. Ook de winkeliers hebben zich netjes gehouden om geen alcoholische dranken aan de man te brengen.

Een heel bijzonder moment op deze dag was, toen de 100-jarige mevrouw Bhawan met behulp van haar familie de weg naar de stembus opzocht om ook haar stem uit te brengen.

Nickerie.Net  zal de komende nacht en ochtend de uitslagen publiceren.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net

,25-05-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics