Nickerie.Net, donderdag 09 juni 2005  


Man na feest gekapt en in lozing gegooid

Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - Een hindostaanse man van ongeveer veertig jaar is in het afgelopen weekeind als gevolg van opgelopen kapwonden opgenomen in het Dr Lachmipersad Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie.

Uit het verslag van de politie blijkt dat het slachtoffer samen met de verdachte, een zekere AS, zich had begeven naar een feest ergens in de Oostelijke Polders in het district Nickerie. Op dit feest werd er flink gedronken en uitbundig gedanst. Naar verklaring van het slachtoffer is tijdens het dansen zijn hand op een gegeven moment per ongeluk tegen het gezicht van de latere verdachte aangekomen. De man heeft daarbij zijn verontschuldiging aangeboden, wat niet voldoende bleek te zijn voor de verdachte. Vanaf dat moment heeft de man het slachtoffer in de gaten gehouden.

Tegen middernacht verliet het slachtoffer op zijn bromfiets het feest en begaf zich in de richting van de Krappahoeklaan. Plotseling merkte hij dat er een auto achter hem reed. Terwijl het slachtoffer uiterst links ging rijden, werd hij van achteren aangereden waardoor hij op de berm kwam te vallen. De chauffeur die dezelfde man van het feest bleek te zijn, stapte uit en greep naar zijn houwer die hij in zijn bestelbusje had. Hij bezorgde met de houwer het slachtoffer ernstige kapwonden in zijn gezicht en buikstreek. Hierna heeft de verdachte met behulp van twee andere bijrijders het slachtoffer in de lozing langs de weg gesmeten. De daders verdwenen hierna naar een onbekende locatie.

Een oplettende voorbijganger die bij de bromfiets stopte, hoorde het slachtoffer kreunen van pijn in de lozing en schoot hem te hulp. Met behulp van enkele buurtbewoners heeft de voorbijganger het slachtoffer afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis te Nieuw Nickerie. De dader vluchtte het district uit, maar werd na enkele dagen ingerekend door de politie van Saramacca. Hij heeft intussen een volmondige bekentenis afgelegd. De politie heeft de dader samen met zijn twee vrienden in verzekering gesteld. De gezondheidstoestand van het slachtoffer is nu stabiel te noemen.

 

Bron/Copyright:

,09/06/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics