Nickerie.Net, zaterdag 18 juni 2005  


Passagiersboot Corani in vlammenzee

Nickerie - Het passagierschip,  genaamd Corani vloog door tot nog toe onbekende oorzaak omstreeks half tien in de avond in brand. Het schip dat aangemeerd lag vlak achter de steiger van de familie Hanief, die ook eigenaar is van deze boot,  was binnen luttele seconden veranderd in een grote vlammen zee.

Bij het ter perse gaan van dit bericht waren er nog geen meldingen van persoonlijke ongelukken. De Corani was een boot met veel comfort aan boord en vervoerde vaak toeristen naar het binnenland. Het publiek dat het werk van de brandweer gade sloeg, ergerde zich mateloos om het feit dat na bijkans twintig minuten zij nog niet konden aanvangen met bluswerkzaamheden ondanks het feit dat de Nickerierivier vlakbij was. De bluslieden hebben uiteindelijk met wat kunst en vliegwerk het vuur kunnen bedwingen.

De Corani heeft volgens verkregen informatie enorm veel schade opgelopen. Buurtbewoners hebben ook in de verte een harde knal waargenomen, het geen doet denken aan de explosie van een gasbom dat zich bevond in de keuken van het schip. Brandweerlieden waren tot laat in de avond bezig met nablus werkzaamheden.

Bron/Copyright:

Danny Jibodh -

Team Nickerie.Net

,18-06-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics