Nickerie.Net, donderdag 23 juni 2005  


Familieleden vermoorde Achaiber en Raghunath bij dc Ramnewash

Beta Debidien

 

NIEUW-NICKERIE - Familieleden van de onlangs vermoorde Mukesh Achaiber en Prewien Raghunath hebben gisteren samen met geestelijken bij districtscommissaris (dc) Hein Ramnewash van Nickerie aangedrongen op meer informatie over het verloop van het politieonderzoek in deze zaak. Via de dc willen ze ook weten wat er precies gebeurd is en wie de daders zijn van de moord. De verdachten in de zaak zijn een vader en een zoon. Niet lang terug hadden de geestelijken bij de dc een petitie aangeboden. De dc werd daarin gevraagd om in te grijpen in deze kwestie. De geestelijken hebben toen geist dat de moordenaars forse straffen worden opgelegd.

 

Familieleden vermoorde Achaiber en Raghunath bij dc RamnewashEnkele dagen terug zijn de familieleden en de geestelijken geconfronteerd met de vrijlating van n van de verdachten (de vader) door de rechter-commissaris (rc) , omdat tegen hem geen bezwarende zaken zouden zijn vastgesteld. De vrijlating van deze verdachte is moeilijk te verteren voor de familieleden, waarna ze besloten de hulp van de geestelijken in te roepen.

 

Dc Ramnewash zegt de bezorgdheid van de mensen te begrijpen. In aanwezigheid van de familieleden en de geestelijken, heeft hij zich telefonisch op de hoogte laten stellen door Elfried Metroos, Gewestelijke Politie Kommandant (GPK) over de zaak.. De GPK deelde hem mee dat de politie het vooronderzoek reeds heeft afgesloten en dat de zaak reeds is over gedragen aan het Parket. De andere verdachte, de zoon, blijft in deze zaak nog aangehouden, omdat tegen hem wel bezwarende zaken zijn aangetroffen.

 

Ongeveer twee maanden terug werd het ontzielde lichaam van de 22 jarige Prewien Raghunath terug gevonden op een kleidam lang de Industrieweg in het district Nickerie en enkele weken daarna het ontzielde lichaam van zijn 24 jarige boezemvriend Mukesh Achaiber, ergens langs een weg in het district Commewijne.

 

Bron/Copyright:

,23/06/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics