Nickerie.Net, woensdag 06 juli 2005  


Politie vist lijk op uit irrigatiekanaal

Beta Debidien 

 

NIEUW-NICKERIE - De politie heeft gisteren het ontzielde lichaam van de 36 jarige vermiste Suniel Calder gevist uit een irrigatiekanaal dichtbij de hoek van de Djakarta- en de Graderweg in het westelijk deel van het district Nickerie. Het lijk is op een afstand van ongeveer 30 meter van zijn woning teruggevonden door zijn moeder.

 

Nadat de moeder de slippers van zijn vermiste zoon ontdekte langs het irrigatiekanaal, stelde ze gelijk een onderzoek in. Op een gegeven moment werd door haar in de directe omgeving een vreselijke stank waargenomen. Het onderzoek resulteerde in het terugvinden van het ontzielde lichaam van haar zoon in de dicht begroeide irrigatieleiding.

 

Elfried Metroos, Gewestelijke politiecommandant, zegt aan dWT dat Calder sedert zaterdag 2 juli opgegeven was als vermiste bij de politie op Waldeck. Het ontzielde lichaam dat tot ontbinding was overgegaan, is door de politie in beslag genomen. Er zal sectie verricht worden op het lijk om de doodsoorzaak vast te stellen. Bekend is dat Calder een oud bekende is van de politie. Volgens Metroos gaat het in deze om een persoon die verslaafd was aan drugs en alcohol. De laatste tijd, voor zijn dood, ging het steeds slechter met het slachtoffer, waarbij hij ook eens vervoerd werd naar de stad voor medische behandeling. Calder was ongehuwd en woonde thuis bij zijn moeder.

 

Bron/Copyright:

,06/07/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics