Nickerie.Net, dinsdag 19 juli 2005  


DNA-lid Harriet Ramdien: niet alle VHP  DR- en RR-leden blij met hun vp-kandidaat

Geplaatst: 19/07/2005

Nickerie - In de afgelopen periode hebben DR- en RR-leden van voornamelijk de VHP laten merken dat hun roep sterk is naar een Hindostaanse presidentskandidaat. Dit zei Harriet Ramdien in een interview aan DBS. De wijze waarop de VHP werkt in combinatie, is volgens Ramdien niet de juiste wijze. Het is volgens de Nickeriaanse parlementariër duidelijk dat de VHP niks heeft gedaan voor haar achterban, terwijl de NDP en de VVV het gezamenlijk hebben gepresteerd om te komen tot een goede regeerkoppel. Met de presentatie van dit koppel is nu in feite de roep van deze DR- en RR-leden al voor een groot deel beantwoord.DNA-lid Harriet Ramdien

Bij Ramdien gaat het erom dat de DR- en RR-leden na al die tijd gillen, nu echt wel hun stem op doordachte manier moeten uitbrengen. Deze leden moeten nu echt gaan bewijzen dat ze nu inderdaad hebben waarnaar ze zochten. Indien blijkt dat zij niet kiezen voor het koppel Parmessar/ Roseval, beschouwt zij dit als een nodeloze roep in het heelal. Kiezen voor Parmessar/ Roseval is volgens Harriet Ramdien kiezen voor mensen met een duidelijke visie, terwijl kiezen voor de combinatie Venetiaan/ Sardjoe alleen maar achteruitgang betekent. Ramdien is verder van mening dat deze twee heren nu eindelijk afstand moeten doen.

Zij hebben beiden al een hoge leeftijd bereikt en moeten andere capabele Surinamers ook een kans geven zich te bewijzen. Zij twijfelt niet aan de know how en andere capaciteiten van het koppel Parmessar/ Roseval. Zij doet een dringend beroep op de DR- en RR-leden om te kijken naar ’s landsbelang en niet naar partijbelang. Zij hoopt dat ze verstandig genoeg zijn en weten op wie zij hun stem moeten uitbrengen. Ramdien die ervan overtuigd is dat het niet botert met de VHP-achterban in Nickerie, zei over voldoende informatie te beschikken dat de DR- en RR-leden niet achter de VHP-voorman Sardjoe staan. Indien dit wordt ontkend door de VHP-achterban in Nickerie, zal zij niet schromen namen te noemen.

Danny Jibodh

 

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,19-07-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics