Nickerie.Net Special, zondag 24 juli 2005  


Chaotische en rommelige Mor Tor Show in Nickerie

Nitin promotions moet nog veel leren op het gebied van organisatie

Nickerie - Afgelopen weekend zijn de bezoekers van de geweldige Mor Tor show verrast geworden met de chaotische organisatie en de uitvoer van deze show, die groots was gepromoot in Nickerie. Reeds vroeg togen de bezoekers in grote getale naar het Nickerie Indoor Stadion. Behalve dat de weg naar het stadion in slechte conditie verkeerde moesten deze mensen ook zelf getuige van zijn dan de geplande show voor acht uur pas om half tien in de avond begon.

De showbezoekers raakten verder ook nog behoorlijk geļrriteerd daar de ventilatie binnen het gebouw en de sanitaire voorzieningen zeer slecht zijn. De organisatie heeft volgens een der bezoekers niks aan gedaan om de nodige voorbereidingen te treffen. Anderen waren ook van mening dat de organisatie van deze show Nitin Promotion duidelijk heeft gefaald met deze show. Zij hebben meer kaarten verkocht dan de zitplaatsen die er waren. Een grote groep die wel over een kaartje bleef letterlijk in de kou en zijn boos en telleurgesteld huiswaarts gekeerd.

De artiesten van de Trinidadiaanse formatie Melobugz waren ook laat gearriveerd. Opmerkelijk was ook de plotselinge aanvang van de show zonder een behoorlijke opening die in feite gedaan zou moeten worden door een conferencier.

Tijdens deze show hadden zowel de politie en de brandweer handenvol werk om de mensen tot bedaren te brengen. De show moest dan ook verschillende malen stopgezet worden om de boel weer op orde te krijgen. Als dit niet genoeg was zijn er ook vernielingen aangebracht aan het gebouw. Zo is een deur in de buurt van het artiestenverblijf kapot geslagen en weggerukt. Er zijn ook enkele gevallen geweest waarbij bezoekers zich onwel voelden door de enorme hitte in het gebouw dat propvol was.

De vraag die ook gesteld werd is of de autoriteiten wel vooraf controle hebben gehouden om te kijken of zaken in orde zijn en of dat gebouw wel geschikt is voor het aantal kaarten die gedrukt zijn. Nitin promotion zal voortaan moeten streven naar een betere en professionelere organisatie wil zij verder gaan met de organisatie van dit soort evenementen. Zij kunnen best wel afkijken hoe de show van Johnny Lever werd georganiseerd in Nickerie. Laat dit ook een vingerwijzing zijn naar andere organisaties die van plan zijn lucratief iets te willen organiseren om snel geld te verdienen zonder het leveren van professionele organisatie. Organisaties moeten het ook eens leren dat zij steeds op tijd beginnen met hun programma's.


Photo Report

The Mor Tor Lawa Show in Nickerie

Photography: Danny Jibodh

Bron/Copyright:Nickerie.Net

,22-07-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics