Nickerie.Net, maandag 01 augustus 2005  


JCI-western organiseerde leadership training in Nickerie

Geplaatst: 01/08/2005

Nickerie - Na lange tijd is er weer een leadership training voor organisaties verzorgd in Nickerie. JCI-Western die deel uitmaakt van JCI-Suriname nam de organisatie van deze training in handen, nadat was gebleken dat er een dringende behoefte was aan zo een training voor het bedrijfsleven en andere organisaties.

Volgens JCI-Western president, Shirley Notopawiro-Tokromo, komt het de laatste tijd heel weinig voor dat er trainingen in Nickerie worden gehouden, waarbij mensen uit het bedrijfsleven worden getraind in de nieuwe leiderschapstijlen en deze ook in hun werkomgeving kunnen toepassen. Voorts zei ze ook dat het bedrijfsleven in Nickerie behoorlijk achter raakt, omdat de ontwikkelingen door vele bedrijfsmanagers niet worden bijgehouden en dat er ook weinig wordt geÔnvesteerd door Nickeriaanse bedrijven in trainingen voor hun personeelsleden.

JCI International Certified trainer, Ray Jong A Lock, die deze training verzorgde, zei dat dit een mooie gelegenheid is voor de Nickerianen om weer de draad op te pakken om zichzelf te updaten,want niets is zo goed voor een vruchtbare bodem als het nu en dan omspitten van de grond.Jong A Lock die ook deze training ook in BraziliŽ heeft gedraaid, zei dat leiderschap de wereld doet draaien.Volgens hem is leiderschap niet alleen het vermogen om massa's mensen te inspireren en te mobiliseren, maar ook steeds te werken naar een goede visie en missie en deze ook te bewerkstelligen. Jong A Lock is ervan overtuigd dat wie geen nieuwe remedie wil toepassen, nieuwe kwalen moet verwachten in de steeds sneller globaliserende wereld waarin wij leven.,Het is per slot van rekening de tijd die de grootste vernieuwer is. De training is gistermorgen in de conference room van hotel Concord succesvol afgesloten. JCI-Western mag terugblikken op een geslaagd project. Hiermee heeft zij als een jonge en dynamische trainingsorganisatie wederom een positieve bijdrage geleverd, waarbij individuen in Nickerie in de gelegenheid werden gesteld om actief deel te nemen om het leiderschapspotentieel verder te ontwikkelen en te bevorderen. In de maand augustus zal JCI-Western een speciale get together organiseren voor haar leden, waarbij zij buiten Nickerie in een heel ontspannen situatie verder zullen brainstormen hoe zij verder invulling zullen geven aan de missie en visie van deze wereldwijde jongeren organisatie.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,01-08-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics