Nickerie.Net, maandag 01 augustus 2005  


NovatEch introductie in Suriname

Geplaatst: 01/08/2005

Paramaribo - NovatEch 2005 ‘New Opportunities for Investors with Advanced Technologies’ zal van 25 tot 27 oktober gehouden worden in de Dominicaanse Republiek. Deze EU gefundeerde Investment Partnership Meeting zal alle participanten in staat stellen om onder andere apart te staan van de concurrentie, dankzij een selectieve en kwalitatieve aanpak, die hen zal bewijzen als voorname spelers in een globaliserende markt.

Verder biedt deze meeting om te kunnen anticiperen op de vraag vanuit hun nieuwe doelmarkten en aldus zich toegang te verschaffen tot gekwalificeerde business aangelegenheden, marktsegmenten, netwerken en betrouwbare ondernemers. NovatEch 2005 is niet alleen een forum, maar ook het hoogtepunt van een ‘partnering’ proces in welke bedrijven en investeerders elkaar beter zullen leren kennen om zodoende oprechte business aangelegenheden te creëren. In verband hiermee zal Yacine Khelladi, regionale coördinator voor NovatEch 2005, gevestigd in de Dominicaanse Republiek, van 1 tot en met 3 augustus in Suriname voor een promotiemissie vertoeven om meer details en informatie te geven aan geïnteresseerden over de genoemde meeting.

Zijn voornaamste doelen zullen zijn om het bedrijfsleven in de ICT en E-business sectoren te informeren en te mobiliseren en een paar solide projecten te selecteren. Indien iemand enkele solide projecten heeft in deze sector en op zoek is naar partnership en investeerders, kan er een afspraak worden gemaakt met de heer Kheladdi via de Kamer van Koophandel en Fabrieken. Tevens wordt er een presentatie hierover verzorgd op de KKF-ondernemersavond van dinsdag 2 augustus om 19.00 uur in de conferentiezaal van de KKF aan de Mirandastraat.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,01-08-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics