Nickerie.Net, vrijdag 09 september 2005  


Roofoverval in Nickerie

Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - Na een lange tijd is het district Nickerie weer opgeschrikt door een roofoverval. Twee gemaskerde mannen hebben deze week kans gezien in de nacht van dinsdag op woensdag een roofoverval te plegen aan de Industrieweg enkele kilometers buiten het centrum van Nieuw-Nickerie.

De rovers hebben omstreeks twee uur in de vroege ochtend de deuren van een woning van een familie geforceerd om binnen te dringen. Bij deze overval hebben de rovers onder bedreiging van een vuurwapen sieraden en een geldbedrag buit gemaakt bij een vrouw, terwijl haar broer, die ook aanwezig was in de woning, enkele slagen heeft moeten incasseren. Bij het verlaten hebben de rovers de broer vastgebonden en achtergelaten in de woning. Het slachtoffer moest als gevolg van de opgelopen verwondingen voor behandeling opgenomen worden in het Dr Lachmipersad Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie.

Elfried Metroos, gewestelijke politiecommandant, zegt dat het in deze vermoedelijk om twee Guyanese mannen gaat. Uit verklaringen van de slachtoffers blijkt dat de rovers Engels spraken. Metroos heeft de politie de opdracht gegeven deze zaak met de spoed af te ronden. Het verdere onderzoek moet gaan uitwijzen of het in deze om bekende personen gaat.-.

Bron/Copyright:

,09/09/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics