Nickerie.Net, zondag 18 september 2005  


Gehandicapte man overleeft mishandeling niet

Richenel Small

Nickerie - Ricky Somaroe (25) is in de vroege ochtend van vrijdag 16 september overleden aan zijn verwondingen, die waren toegebracht door een zekere Ramjiawan (39). Dit voorval deed  zich voor nabij een nachtclub op de hoek van de Oostkanaal- en Hendrikstraat  te Nieuw Nickerie.

Ramjiawan zat rond half vijf in de ochtend een andere manspersoon achterna, beter bekend als “Patang”, omdat hij een “lai” (red. lading drugs) van hem zou hebben gestolen. Het latere slachtoffer moet Patang hebben toegeschreewd dat Ramjiawan op hem afkwam, waarna die de benen nam. Ramjiawan werd hierover erg boos en reageerde zijn woede af op Somaroe. Met een stuk hout kreeg Somaroe enkele rake slagen te incasseren. De gehandicapte Somaroe, die op krukken leunde omdat een van zijn benen enkele jaren geleden was geamputeerd, was niet in staat zich optimaal te verdedigen en werd zodanig 'bewerkt' door Ramjiawan, dat hij uiteindelijk bewusteloos in elkaar zakte. Onderweg naar het ziekenhuis kwam Samaroe te overlijden . Ramjiawan is onmiddellijk door de politie achter de tralies gezet.

Bron/Copyright:

Suriname Times /N.Net

,18-09-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics