Nickerie.Net, vrijdag 23 september 2005  


 Dode dolfijn voor monding Nickerierivier

Geplaatst: 23/09/2005

Nickerie - Gistermorgen is door een oplettende strandbezoeker, die zich vlak voor de monding van de Nickerierivier bevond, een dode dolfijn ontdekt op het droge. Het vermoeden bestaat dat het beest dood moet zijn aangespoeld. Het vertoonde al ontbindingsverschijnselen.

Vissers gaven mee dat zij vaak dolfijnen verderop in zee waarnemen bij het uitoefenen van hun job. Zij zwemmen volgens hen meestal in groepen. Van deze beesten is bekend dat zij enorm goed kunnen duiken en springen. Het torpedovormig lichaam van de dode dolfijn had een lengte van bijkans een meter.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,23-09-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics