Nickerie.Net, vrijdag 30 september 2005  


Leakat Mahawat Khan: ‘Eis vakbeweging voor compensaties is terecht’

Geplaatst: 29/09/2005

Nickerie - De overheid heeft een maatregel doorgevoerd die erg impopulair is in de samenleving. Ik neem niet de regering kwalijk, maar het volk dat deze oude politici daar heeft geplaatst. Dit zegt Leakat Mahwat Khan aan DBS. De eis van de vakbeweging voor compensaties van haar leden is terecht. Echter ben ik niet de mening toegedaan dat de overheid aan de eis hoeft te voldoen. De vraag is dan: wie gaat men wel compenseren en wie niet. Door compensaties zal ook de druk op de economie toenemen.

Het is een feit dat bij elke verhoging ook andere zaken worden verhoogd. De koopkracht zal dan niet toenemen maar juist afnemen. Het feit dat president Venetiaan nog steeds niet op de brief heeft gereageerd, betekent dat hij weer bezig is met zijn struisvogel politiek. Mahwat Khan zegt dat de bevolking van Suriname gewoon harder moet gaan werken, wil zij voorruit komen. Een achturige werkweek is niet meer voldoende voor een land als Suriname. Dit land zal alleen door hard werk echt opgebouwd kunnen worden.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,30-09-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics