Nickerie.Net, vrijdag 30 september 2005  


Liefdesdrama in Nickerie

door Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - Een liefdesdrama dat zich afgelopen woensdag afspeelde aan de Wilhelminastraat in het centrum van Nieuw Nickerie, eindigde met een dodelijke afloop.

Door tot nu toe onbekende redenen bracht Imaro Pamani zijn 23-jarige ex-vriendin enkele messteken toe, waarna hij een bestrijdingsmiddel innam. Ze werden beide afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Dr Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie. De dader overleed in de middaguren. De jonge vrouw is nu buiten levensgevaar, zegt politiecommandant Elfried Metroos.

Een voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de vrouw zich op een erf in de omgeving van Pamani bevond. Nadat Pamani ontdekte dat zijn ex-vriendin zich in de directe omgeving bevond, trok hij een mes en viel haar aan. Over het motief tast de politie nog in het duister, maar de zaak zal tot een goed eind onderzocht worden, zegt Metroos.

Dit is het achttiende geval van zelfdoding in het district voor het jaar 2005. Vorig jaar vonden er twintig suļcidegevallen plaats in Nickerie.-.

Bron/Copyright:

,30-9-05

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics