Nickerie.Net, woensdag 05 oktober 2005  


Binnenkort Caribbean Divali optocht en miss sari contest in nickerie

Geplaatst: 05/10/2005

Nickerie - De Sociaal-Culturele Vereniging Chandni is druk bezig voorbereidingen te treffen voor het organiseren van het Miss Sari Contest 2005. Gekoppeld hieraan is de organisatie onder voorzitterschap van Persad S.Algoe, ook druk in de weer om The Great Caribbean Divali fakkeloptocht te organiseren.

Het Miss Sari contest wordt gehouden op zaterdag 29 oktober, terwijl de optocht door de straten van Nickerie, plaatsvindt op maandag 31 oktober. Voor deelname aan het Miss Sari contest is vereist dat de dames minimaal 15 jaar en maximaal 25 jaar zijn. Chandni zorgt ervoor dat deze jonge dames worden getraind naar die avond toe.

Er was gelegenheid tot inschrijving aan dit contest tot uiterlijk 25 september. De organisatie doet een dringend beroep op groepen die wensen deel te nemen, om tijdig met hun voorbereidingen te starten. Vroegtijdige voorbereidingen zullen volgens de organisatie erin resulteren, dat de deelnemende groepen veel meer zullen uitstralen tijdens de optocht. S.C.V.Chandni deed ook het verzoek aan het bedrijfsleven en de plaatselijke bevolking om hun huis of bedrijf te versieren. Chandni zal speciale juryleden op pad sturen om te bepalen wie in de prijzen vallen.

Het is ook verwachtbaar dat er dit jaar weer versierde voertuigen aan deze fakkeloptocht zullen meedoen.De route van de Divali fakkeloptocht ziet er als volgt uit:
Start Marktterrein-G.G.Maynardstraat-Emmastraat-R.P.Bharosstraat-F.O.Lashleystraat-G.G.Maynardstraat Emmastraat-A.K.Doerga Sawhstraat-F.O.Lashleystraat-Achterdam-Westkanaalstraat-Hendrikstraat-Annastraat-Julianastraat-Wilhelminastraat-Gouverneurstraat-Oost Kanaalstraat-A.K.Doerga Sawhstraat- Emmastraat-G.G.Maynardstraat-Marktterrein.

Danny Jibodh

 

 

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,05-10-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics