Nickerie.Net, woensdag 05 oktober 2005  


Landbouwer Klein Henar Polder door bliksem inslag om het leven

Geplaatst: 05/10/2005

Nickerie - De 28 -jarige landbouwer S. Matabadal is als gevolg van een blikseminslag maandag rond 16.00 uur overleden. Hij was op dat moment bezig zijn rijstveld te bewerken met zijn tractor. Rond drie uur in de middag was er een heftige onweersbui met hevige windstoten. Twee collega’s die ook bezig waren op de rijstvelden staakten toen hun werkzaamheden.

Matabadal daarentegen, zag het gevaar niet tijdig in en bleef door ploeteren met zijn tractor met het noodlottig gevolg. Toen de twee geen spoor van hem zagen, namen zij poolshoogte en troffen het ontzielde lichaam in een zittende houding achter het stuur. Het ontzielde lichaam vertoonde brandtekenen op het voorhoofd. Het lijk werd voor sectie in beslag genomen door de politie van Nickerie en later aan de familie afgestaan.

 

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,05-10-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics