Nickerie.Net, dinsdag 11 oktober 2005  


Hazard organiseert sportactiviteiten in Nickerie

NIEUW NICKERIE - De Penitentiaire Inrichting Hazard (PIH) organiseert vandaag sportactiviteiten in het district Nickerie. De activiteiten staan in het teken van het achttienjarig bestaan van de strafinrichting en zullen een maand beslaan. De organisatie is in handen van de directie van de strafinrichting in overeenstemming met de leiding in Paramaribo.

Gisteren is een aanvang gemaakt met de cricketwedstrijd tussen een selectie van Nickerie en gedetineerden van de strafinrichting. De wedstrijd ging over 20 overs. Voor vandaag staat er een voetbalwedstrijd op het programma tussen de gedetineerden van Hazard en de gevangenen in het Huis van Bewaring. De gedetineerden zullen de komende dagen ook aan hun trekken komen met ‘binnenspelen’.

Directeur Carlo Palmtak van de strafinrichting zegt dat er naar mogelijkheden wordt uitgekeken om een open dag te organiseren met deelname van familieleden. In het laatste weekeinde zal er een interdepartementaal toernooi worden gehouden. Het wordt een jaarlijks terugkerend sporttoernooi met deelname van de gewapende machten van het rijstdistrict. De meeste sportactiviteiten worden gehouden op het speelveld Park te Nieuw Nickerie.-.

Bron/Copyright:

,08/10/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics