Nickerie.Net, dinsdag 11 oktober 2005  


Kartonidjojo opent Palmtak-toernooi met ‘century’

NIEUW-NICKERIE - De twa-twa van Marlando Kartonidjojo is het Frans Palmtak-toernooi van de Zangvogelbond Nickerie (ZBN) met een ‘century’ begonnen. De fluiter van Kartonidjojo haalde een overtuigende 100-0 score op die van Rudie Nasrullah.

De twa-twa van Dewiednanan ‘Pee’ Baidjoe won in dezelfde klasse met 96-24 van jongere broer Baboe Baidjoe. Het duel tussen Percy Best en Soewarno Imanredjo eindigde 7-7. Middels het lot is bepaald dat de zangvogel van Imanredjo naar de volgende ronde overgaat.

In de rowtie klasse triomfeerde Samantha Agard met 17-0 over Hendrik Somoredjo. De fluiters van Shabana Toolsie en Manto Ronopawiro hebben in hun treffen geweigerd te fluiten. Het lot besliste dat Toolsie verder ging. Geen van de wedstrijden in de picolet klasse vond voortgang, omdat de eigenaars zich zonder hun picolets aanmelden. De vogels van Poerwo Saliem en Stanley Resodikromo gingen door naar de volgende ronde. Het toernooi wordt zondag voortgezet.

De wedstrijden: twa-twa klasse: Alfonds Wielzen - Dewiednanan Baidjoe 2; Kasirin Sarmani - Rudie Nasrullah; Arivin Amatsahid - Hendrik Somoredjo; picolet: Poerwo Saliem - Jimmy Ngeu Chin Tjon; Stanley Resodikromo - Richenel Small; rowtie: Joan Moekamat - Raymond Soeropawiro; Winston Banai 1- Joan Moekamat 2; Winston Banai 2 - Ashok Sardha; Richenel Small - Ashok Sardha 2.-.

Bron/Copyright:

,11/10/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics