Nickerie.Net, woensdag 26 oktober 2005  


Jinnah Boys aan kop in competitie Nickerie

NIEUW-NICKERIE - Jinnah Boys gaat aan kop in de competitie van de Cricketbond Nickerie (CBN). De ploeg klom naar de eerste plaats door zondag de topper tegen Flamingo in winst om te zetten. Jinnah Boys heeft uit drie wedstrijden negen punten. Voor Flamingo, dat tweede in de competitie is met zes punten, was het de eerste nederlaag in de competitie.

Batsman Shankar Kalloe probeert een run te maken voor Flamingo. Zijn ploeg verloor zondag de competitiewedstrijd tegen Jinnah Boys, dat daardoor aan kop gaat.Jinnah Boys won de toss en besloot eerst aan bat te gaan. In de reglementaire 40 overs kwam de ploeg tot 220 runs all out. Flamingo, dat een sterke start kende, kwam niet verder dan 186 runs. De laatste wicket viel in de 36ste over.

De Brits Indian Cricketclub (BICC), die ook meespeelt in de CBN-competitie, speelde zaterdag een vriendschappelijke interland tegen The Striker uit Berbice, Guyana. Na de toss gewonnen te hebben, ging Striker eerst aan bat. De gasten kwamen tot 160 runs in 28 overs all out. BICC, de kampioen van Nickerie, werd in de 27ste over ‘uitgebowled’. De Nickeriaanse ploeg kwam niet verder dan 151 runs en de zege was aan de Guyanezen.

BICC komt zondag in competitieverband uit tegen Gandhi.-.

Bron/Copyright:

,25/10/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics