Nickerie.Net Special, maandag 31 oktober 2005  


Bhartie Tewarie winnares Miss Saree contest 2005

 

Bhartie Tewarie is afgelopen zaterdag verkozen tot Miss Saree 2005. De Miss Saree contest maakt deel uit van de jaarlijkse evenementen rond het Divali-feest. De traditionele groots opgezette Divali-optocht vormt het hoogtepunt van de festiviteiten. 

Einduitslag:

1. Tewari Bhartie  - score  6580
2. Jhakry Niesha - score  6390
3. Raghoenath Aartie - score 6135
4. Ramjiawan Prija - score 5730
5. Kesharie Meenakshi - score 5670


Bhartie Tewarie uitgeroepen tot Miss Saree 2005 in Nickerie

door Danny Jibodh

Nickerie - Het is Bhartie Tewarie gelukt om zaterdagavond de titel Miss Saree 2005 in de wacht te slepen. Deze jongedame moest het opnemen tegen 15 concurrenten die keihard hebben gestreden. Het Miss Saree contest dat een jaarlijks terugkerend evenement is van S.C.V. Chandni, werd gehouden op het poolterras van Hotel Ameerali. Een vijfkoppige jury onder voorzitterschap van de heer S. Simbhoedathpanday had een vrij zware job om deze jonge dames te beoordelen. Het contest dat veel publieke aandacht genoot, bestond uit drie ronden. In de introductie ronde maakten de 16 contestanten kennis met het publiek. De tweede ofwel talentenronde was meer bedoeld om de contestanten de vrije loop te geven zich te presenteren op hun beste talent in de vorm van zang, dans en toneel. Ook het voordragen van gedichten was een mogelijkheid.

 

Tijdens de derde ronde verschenen de Nickeriaanse dames in hun mooiste saree op het podium. Het beantwoorden van vragen was een sterk onderdeel dat mede heeft bepaald wie uiteindelijk met de Miss Saree titel er van door zou gaan. Kevita Bechan werd uitgeroepen tot Miss Doelarie 2005. Op de tweede plaats eindigde Niesha Jhakry gevolgd door Aartie Raghoenath (derde), Prija Ramjiawan (vierde) en Meenakshi Kesharie (vijfde). Volgens voorzitter Persad S. Algoe ligt het steeds in de bedoeling dat Chandni haar kwaliteiten blijft verhogen bij het organiseren van dit soort culturele evenementen in Nickerie. Ook stelde Algoe dat zij de normen en waarden erg hoog voeren in hun vaandel. Dankzij de begripvolle samenwerking tussen zijn organisatie en de sponsors lukt het steeds weer om grotere doelen te kunnen realiseren. Simultaan aan het Saree Contest is S.C.V Chandni ook bezig om alle voorbereidingen te treffen voor de organisatie van een spectaculaire Divali optocht. De optocht die vanavond wordt gelopen, zal volgens Algoe heel veel publiek op de been brengen.
 

Bron/Copyright:Nickerie.Net

Nickerie.Net

,30-10-2005

Dagblad Suriname

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics