Nickerie.Net, woensdag 02 november 2005  


Bhaggoe wil actieve participatie jeugd in religie

Nckerie - Mittesh Bhaggoe, ondervoorzitter van het Nationaal Jeugd Parlement (NJP), wil dat jongeren actiever betrokken raken in het cultureel gebeuren in ons land. Hij wees met name op het Devali en Ied Ul Fitre feest. Jongeren moeten bewust gemaakt worden van het feit dat participatie in het maatschappelijk proces kan bijdragen aan de wijze waarop zij zich ontwikkelen.

Bhaggoe zei dit persoonlijk te ervaren. Hij doet daarom een beroep op alle religieuze organisaties activiteiten te ontplooien naar de jeugd toe om hun participatie op dat gebied te vergroten. Volgens Bhaggoe kan de jeugd op deze manier hogere doelen en waarden worden bijgebracht die vooral in deze tijd van uiterst groot belang zijn.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,02-11-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics