Nickerie.Net, woensdag 07 december 2005  


Lions club Nw Nickerie vierde 45 - jarig bestaan

Nickerie - Op 2 december heeft Lions Club Nieuw Nickerie tijdens een speciale feestvergadering haar 45- jarig bestaan herdacht in Hotel Dorien. De Lions die in Nickerie bekend staan als een service club, hebben ter gelegenheid van Srefidensi dan ook een feestweek gehouden die duurde tot en met 3 december.

Foto: Een deel van de Lions Club Nieuw Nickerie tijdens de Srefidensi loop in
Nickerie. (uiterst rechts in beeld club president R.Changoer)

De huidige club president, R. Changoer, heeft samen met zijn bestuur en leden reeds een aantal projecten afgedraaid. De Nickeriaanse Lions werden ook toegesproken door Lion - toppers van andere clubs en de DC van Nickerie, Bhagwadpersad Shankar. Zo hebben de Lions bij de viering van hun bigi yari voedselpakketten uitgereikt aan behoeftigen van het district.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,7-12-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics