Nickerie.Net, woensdag 07 december 2005  


Rambaran Mishreschool heeft computerlokaal

door Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - De Rambaran Mishre-basisschool in de Corantijnpolder in het district Nickerie heeft op Kinderdag, maandag, een lokaal voor computeronderwijs in gebruik genomen. De school beschikt nu over twaalf computers en een printer.

Met de nieuwe faciliteit is een grote wens van vele ouders in dit deel van het district in vervulling gegaan. Districtscommissaris Bhagwadpersad Shankar prees het initiatief van de school, vooral ook omdat het gaat om kinderen van de poldergemeenschap. Hij benadrukte het belang van investeren in de jeugd.

Het computerlokaal betekent ook verbetering van het onderwijsniveau in de westelijke polders vindt onderwijsinspecteur Roy Katisah. Daarom zal het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling ook een leerkracht beschikbaar stellen die de leerlingen vanaf de derde klas computerlessen zal geven.

Aan het project hebben ook gewerkt de oudercommissie; het bedrijf Binkster de Boer; de ondernemer Bansradj Bissesar directeur van B&B trading; leerkrachten en leerlingen van de school.-.

Bron/Copyright:

,07/12/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics