Nickerie.Net, vrijdag 16 december 2005  


De bezem door Nickerie

Danny Jibodh

Nickerie - Zoals reeds eerder aangekondigd, zal het district Nickerie een grote schoonmaakbeurt ondergaan. Deze speciaal opgezette schoonmaakcampagne start volgens DC Drs. B. Shankar officieel op 19 december a.s. Het voornaamste doel van deze campagne is gesteld om buurten in en rondom (Nieuw - ) Nickerie te ontlasten van vuil.

Tijdens zijn reguliere onderhoud met de pers heeft DC Shankar ook aangegeven dat deze campagne een interdepartementale opzet heeft, wat betekent dat de verschillende ministeries een eenheid hebben gevormd om te komen tot een werkplan waarbij elke actor een bijdrage levert. Tot de actoren behoren o.a. de zonen van Hermandad, het Nationaal Leger, Brandweer, B.O.G., Douane en Milieubeheer.

De campagne die op 23 december eindigt, moet resulteren in een schoon en leefbaar Nickerie waarbij ook het volk zich ervan bewust wordt dat ook zij als inwoners een handje meehelpen aan het onderhoud van Nickerie.

Shankar deed ook een dringend verzoek aan het Nickeriaanse volk (-e, omdat een lidwoord ervoor staat, de of het) om gehoor te geven aan deze kans ,waarbij zij al hun vuil in hun omgeving opruimen en deze gereed houden voor vervoer. Aan de bewoners van gebieden die wat moeilijk begaanbaar zijn, zei de DC dat de buurtbewoners een tijdelijke centrale plaats moeten creëren om het vuil te verzamelen.

De samen opererende actoren kijken ook reikhalzend uit naar hulp in welke vorm dan ook afkomstig uit het Nickeriaans bedrijfsleven en anderen. Voor het bieden van hulp kunnen belangstellenden zich dagelijks wenden tot de heer Edgar Persaud, protocol officer van het commissariaat. De schoonmaak campagne wordt geleid door de heer Winter, hoofd coördinator van het B.O.G. in Nickerie.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net 

,15-12-2005

Dagblad Suriname

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics