Nickerie.Net, zaterdag 24 december 2005  


Grofvuil Nieuw-Nickerie opgeruimd

door Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - Er is bijzonder hard gewerkt om het centrum van Nieuw-Nickerie en de omliggende gebieden schoon te krijgen. Een week lang is vuil afgevoerd naar de stortplaats langs de Corantijnrivier. Inzet, discipline en volharding van de uitvoerders van het project hebben het tot een succes gemaakt, zei districtscommissaris Bhagwatpersad Shankar gisteren bij de afsluiting.

Onder leiding van Antonius Winter, hoofd van de BOG-afdeling Nickerie, zijn onder meer de broedplaatsen van muskieten opgeruimd. Particulieren hebben goed gereageerd op de noden van de bestuursdienst. "Het is ook gepast dat na dit hard werken de uitvoerders binnen de mogelijkheden het kerstfeest inluiden", pleit de burgervader.

Niet alles, maar het grootste deel van het vuil is afgevoerd. Velen zijn opgelucht dat het grofvuil waarmee ze zaten door deze actie is opgeruimd. De schoonmaakactie is zonder stagnatie uitgevoerd. Alleen de aanhoudende regens van de afgelopen dagen hebben sommige wegen drassig gemaakt, waardoor de voertuigen de binnenwegen niet konden aandoen om het vuil op te halen. De bewoners hebben wel gevolg gegeven aan de oproep om het vuil langs de hoofdweg te plaatsen.-.

Bron/Copyright:

,24/12/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics