Nickerie.Net, maandag 16 januari 2006  


LVV beslist binnenkort over lot SML

Nickerie - Het Ministerie van LVV zal enkele taken van de Stichting Machinale Landbouw overnemen. Zo zullen het waterhuishouden en bestuur direkt in handen zijn van het ministerie. Landbouwminister Raghoebarsing heeft zijn voorstellen daaromtrent reeds gepresenteerd aan de de Raad van Ministers.

Wat de rechtzaak die rijstmagnaat Imro Manglie van de staat won zegt Raghoebarsing daar niet veel over te weten. Het gaat volgens de minister om een oud proces dat voor zijn aantreden is aangespannen door de staat. De regering heeft geen moeite met Manglie in overleg te treden over de privatisering van SML. Hij is de grootste schuldeiser en heeft dan ook de grootste kansen op het eventueel overnemen van de SML. Raghoebarsing hoopt echter wel dat de SML toch nog in de boezem van de regering blijft.

Bron/Copyright:

Radio10

,16-01-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics